Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Бюджетний спосіб ізолювати вікна

Проведення тепла взимку в квартирі вимагає додаткової роботи та певної винахідливості. На щастя, користувачі Інтернету досить кмітливі та регулярно обмінюються корисними порадами. Сьогодні ми зібрали кілька хороших ідей щодо того, як запечатати вікна бюджетними способами у нашій квартирі.

Якщо ваше вікно або глазур у лоджії дме, і ви просто відчуваєте, що вікна надходять з вікон, спробуйте зігріти шви бюджетним шляхом.

1. Перейдіть до будівельного магазину та купуйте клейку стрічку для ізоляції шва. Вставте смужки, де вікно зустрічається з підвіконня. Особливо актуально на логогії з холодними склянками.

2. Ви можете взяти шматок тканини, замочити його чаєм і наповнити його рисом, створюючи мішок. Ці вузькі струнні сумки можна покласти на підвіконня та в нижній частині вхідних дверей. Це не допомагає застуду зі скла, але чернетка вийде.

3. Старий спосіб бабусі — це компакт у проміжках часу, де він дме, вовна. До речі, за допомогою бавовняних паличок та пінцетів ви можете створити чудеса — просто кляньте пінцетами шматочком ватом між тріщинами. Це працює чудово і найголовніше — це дешево.

4. Спочатку був отриманий один із користувачів мережі, він вирізав шматок скла, розміром з скління на лоджії і просто закріпив його як другий шар скла на існуючу (ось подвійне скління! — Не те саме, але все -таки…). Він закріпив краї рамкою з ущільнення.

І ви, шановні читачі, маєте власні думки з цього приводу? Що ви можете запропонувати?