Цементне стягнення

Найкраща і високоякісна база для підлоги -це цемент. Це один із найдавніших і найдорожчих способів, які можуть забезпечити довговічну, рівну і сильну базу. Якість стяжки залежить від фахівця та техніки прикладного підлоги. Для найкращого результату, звичайно, краще використовувати маяки, розміщені по периметру розлитого простору. Вилийте стяжку при температурі щонайменше 10 градусів, оскільки цементний розчин швидко піднімається. На першому етапі потрібно очистити основи пилу та бруду, все повинно бути чистим і сухим.

Ми переїхали до котеджу, починаючи займатися саду, помітивши, що у вас немає тачки? Не має значення для вас наша садова машина зубрів для вас, ви можете придбати його на нашому сайті за вигідною ціною. Ви також знайдете багато корисної інформації на нашому сайті.

Особливо, коли виливається тонке стягнення, оскільки через всі будівельні відходи можуть з’являтися тріщини. Розчин повинен містити співвідношення 1: 5 — 1: 3. Якщо було використано розчин 1: 3, то таке стяжку слід поливати хімічним розчином або водою протягом доби, щоб уникнути тріщин. Cogda.pol зalit, рассастарвенные Маячкри Стоїт ішвалье, я замазатье вглеблея. Така екрана сушить приблизно через 2 дні після того, як ви вже зможете виконати інші будівельні та ремонтні роботи.