Чорна прикраса квартири в новій будівлі

Комунікації здійснюються, але самих пристроїв немає, і проводка не завжди має місця. Отже, придбання нової будівлі з грубою обробкою прирівнюється до лотереї. У деяких будівельних організаціях ви отримуєте досить толерантний початковий ремонт, і це також трапляється, що для остаточного фінішу все ще працює та робота.

Отже, найчастіше, деякі навіть мають лише основні стіни, які називаються носіями. Вам доведеться побудувати решту самостійно. До речі, багато хто дуже любить такі варіанти, тому що вони можуть зробити макет, який вони самі хочуть. Однак, щоб підготувати стіни до склеювання їх шпалерами або під живописом, вам доведеться подумати. Якщо ви хочете відокремитись від іншої кімнати з перегородкою з гіпсокартону, то запам’ятайте про її легкий. Висіти важкими речами на ньому не варто, щоб запобігти руйнуванню.

Підлоги зазвичай в таких квартирах мають вражаючу різницю. І хоча досить рівномірний варіант вважається Черновим, тут ви цього не побачите. Вам слід повторно скласти підлогу. Інакше існує великий ризик, що через місяць це просто призведе до сторони. Коли ви почнете виготовляти нову підлогу, він просто повинен бути у всіх кімнатах на одному рівні. У той же час туалет і ванна кімната потребують додаткової гідроізоляції, ви самі розумієте, є досить конкретні кімнати.

Тут проводка не повністю розведена. З цієї причини ви повинні негайно окреслити план того, де у вас будуть розетки та комутатори. А також, негайно розділити варіанти освітлення від візків на побутову техніку. Покладіть дроти в пластикову коробку, яка повинна відбуватися в спеціальній канавці. Не забудьте скласти план, де у вас є дроти. Після цього ви можете безпечно виконувати подальшу роботу на рівні стін, щоб усі ваші дроти були потоплені і не видимі для ока. Минув час, коли проводка в будинках була лише зовнішнім типом, тепер все інакше.