Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Країнські водосховища

Звичайно, кожен хоче мати невеликий ставок на своєму сайті. Це не тільки красиво і радує душу, але й допомагає всім садовим насадженням бути насиченим вологою. Упорядковуючи сільський ставок або потік, дуже важливо робити все правильно, щоб вода не стала застійним болотом і розплідником комарів та іншими комахами «злі духи».

У дизайні водних тіл є широкий спектр методик, про які ви дізнаєтесь більше на нашому веб -сайті, але, один із найцікавіших, той, де контур резервуару не може бути покритий одним поглядом. Такий дизайн створює ілюзію феєрського водного простору, який втрачається у далекому королівстві у дворі короля Горочі.

Що стосується рослинності, то як всередині, так і поблизу резервуару, то, як правило, звично порівнювати рослини з прозорими силуетами гілок, листя, а також квітами. Карликові ялина, ялівці, гірські сосни, плачучі верби, барбері тощо. с. Багаторічних рослин варто віддати перевагу квітковим рослинам, такими як іриси, Badans, Bosulniki, Lileics тощо. с. Зернові виглядають дуже вражаючими з невеликими водоймами, такими як гліцерій, спартин, молитва тощо.

Рослини потрібні не лише для того, щоб надати ставку прекрасний вигляд, але й для покращення складу води. Рослини для глибокої зони водосховища, коріння яких вкорінені в нижній частині ґрунту, а квіти та листя виходять на поверхню води — це знайомі водні лілії, німфи, кубики, а також болота. Ці рослини не тільки дивно декоративні, але й запобігають перегріву води, допомагають, що вода залишається чистою та прозорою. Створюючи частковий відтінок на поверхні резервуару, вони запобігають відтворенню одноклітинних, як зелених, так і різьбових водоростей, через що, як правило, цвітіння води. Нехай все дасть вам лише позитивні емоції та служить вашим перевагам.