Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Дефекти фундаменту

Фундамент — це досить міцний і довговічний дизайн, але за певних обставин він може втратити силу та тріск. Основними причинами крихкості фундаменту є погані матеріали, які використовуються в будівництві, та самі невідповідні якості будівельних робіт. Також фундамент може втратити силу елементарну через старість.

Найпоширенішим дефектом у фундаменті є нерівномірне осідання, яке тягне за собою появу тріщин на стінах цегляних та бетонних будинків, якщо конструкція виготовлена ​​з дерева, то вона веде до його перекосу. Існує кілька основних причин осідання Фонду. Перш за все, причиною може бути нерівномірне навантаження навколо периметра фундаменту або збільшення навантаження після розширення верхніх поверхів конструкції. Непрофесійні будівельні роботи можуть бути такою причиною, під час якої було обрано неправильну глибину фундаменту. Існують також недоброзичливі події, пов’язані з підняттям ґрунтових вод. В принципі, існують способи усунути такі причини та запобігти подальшій шкоді фундаменту, але для цього потрібно буде виконувати величезну кількість роботи та витратити багато грошей та часу.