Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Прикрашені скляні сходи

Металеві та дерев’яні сходи замінюються новими скляними сходами, які виготовляються за допомогою інноваційної технології для створення триплексів. Триплекс – Це складні структури кількох окулярів, по черзі взаємопов’язані з використанням полімерного високоякісного покриття. Завдяки полімерній плівці Triplex набуває додаткової сили, і плівка не дозволяє невеликим фрагментам розлетіти.

Оформлені триплекси сьогодні досить популярні. У процесі виготовлення між проміжними шарами триплексних окулярів покладається полімерна плівка, на яких застосовується візерунок. Таким чином, створюється враження про візерунок всередині скла. Малюнок може бути поширеним для всіх триплексів сходів та різних частин одного цілого «Загадка» сходи. Декоративні сходи дуже зручні для встановлення в будівлях, побудованих у певному стилі дизайну, виконуючи сходи декору в тому ж стилі, що і будівля. Оформлені сходи не відрізняються від своїх якостей від звичайної скляної сходи, і здатні протистояти найбільшим навантаженням. Однак для повної безпеки в сходах необхідно використовувати металеві елементи.