Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Декоратор стін вітальні

Ця ідея порадила дизайнерам Голанду та Берліна, вони зробили пропозицію прикрасити стіни наших віталень, дітей та спалень, не звичайних для заміни шпалер, але просто переходячи від зворотного, щоб творчо змінити шпалери, які є Вже на стінах, просто додаючи їм нову, спонтанну спонтанну, надзвичайну, але в той же час незвично модний.

Щоб повторити запропоновану ідею та зробити такі шпалери власними руками у вашій квартирі, вам знадобиться самостійно -адгезійна папір, один з яких покритий пластиковим поліетиленом, якщо вам потрібна плівка. З нього ви можете вирізати абсолютно будь -який візерунок, який вам подобається, який ви стикаєтесь поверх шпалер, перетворюючи їх на компоненти незвичного, ніби мозаїка висить у повітрі.

Або ось ще один погляд, захоплюючи стіну візерунками, ви дозволяєте власній дитині зобразити все, що він хоче. Потім ви знімаєте плівку, підкреслюючи вставлений візерунок завдяки паперу, надутого фарбою, і отримуєте справжній витвір мистецтва, який згадає вас про те, що колись була ваша дитина.

Ну, а також, ця думка також відрізняється тим, що ви можете цілком використовувати папір різних кольорів, утворюючи з нього просто немислимі композиції, красиві фотографії, які ми розмістимо на сторінках нашого сайту.