Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Ми робимо патч на килимі

Якщо на килимі є сліди емалевої фарби або спалених отворів, то такі дефекти можна усунути, замінивши пошкоджену ділянку, якщо у вас є запасний шматок покриття. Коли ви накриваєте підлогу покриттям, ви завжди повинні залишати шматок матеріалу для ремонтних робіт у разі пошкодження. На полімерних килимах не рекомендують діяти з різними розчинниками. У цьому випадку запасний матеріал допоможе вам. У випадку з великим малюнком на килимі необхідно вирізати той самий шматок за допомогою візерунка, який ви замінюєте.

До речі, в даний час компанія Znipetley робить найвищу якість внутрішніх дверей. Якщо вам потрібні ковзаючі внутрішні двері, то ви завжди можете придбати їх, передаючи задане посилання. А також там ви можете розглянути каталог дверей компанії та з’ясувати вартість дверей, які продаються.

Якщо малюнок є один -колецем, невеликим, то обережно подивіться на напрямок нитки на покритті. Якщо лат буде встановлений у зворотному напрямку, то він виділиться на загальному тлі. Під час різання пластиру намагайтеся не пошкодити петлі, а потім перейти до поперечних країв. Тепер ми застосовуємо патч до пошкодженого місця і точно вирізаємо дефект. Після розрізання пластиру та килима краї слід обробляти клеєм, незалежно від того, що цвіте петлі. Заключний крок залишається приклеювати пластир у килим спеціальною двосторонньою клейкою стрічкою.

Вся справа зроблена!

Інструменти:

Лінійка, двостороння липка стрічка, килимовий ніж, клей високої швидкості.