Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Ми робимо готівкові вікна та двері та J-Profile

Після встановлення кутових профілів вам потрібно виключити вікна та двері. Вікна в будинках відрізняються за їх розташуванням. Тож головним чином вікна по відношенню до поверхні зовнішньої стінки розлиті на певній відстані в глибині стіни. І в дерев’яних будинках і будинках з променя, а також горищні вікна встановлюються з поверхнею зовнішньої стіни будинку. Тому обшивка вікон кожного варіанту відбувається відповідно до його методології та послідовності. Розглянемо варіант звивистого вікон, розташованих з зовнішньою стіною будинку.

Віконні обшивка Робота починається з встановлення захисних фартухів, виготовлених з оцинкованої сталі у вигляді табличок. Ці фартухи не дозволять вологості підкладити для облицювання обличчя, що виходить. Кріплення за допомогою нігтів захисного фартуха, здійснюється верхньою частиною краю. У той же час, нижня частина фартуха залишається вільною, що ще більше дозволить вам зігнутись і під цією частиною фартуха, щоб принести приватний сайдинг, SAMA, забезпечуючи дощову воду безпосередньо на панель сайдингу. Тоді вам потрібно встановити бічні фартухи та верхню частину захисного фартуха. Після цього встановлено J-Profile Jr.