Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Дерев’яні палі

Найчастіше дерев’яні купи виготовляються з хвойної деревини та періодично з листяних дерев. Для дерев’яних палі підходить лише найкраща деревина, без натяку на гниль, вузли, тріщини, дерево, яка має різкі форми (довжиною), також не використовується. Журнали повинні бути чистими, без гілочки та кори. Як правило, довжина цілої купи з благодаттю одного метра коливається від шести до шістнадцяти метрів і з благодаттю від 0,5 м до шести метрів. Бурчання форми купи у формі нагадує чотири -три -спровору піраміду з невеликим притупленням нижнього кінця. Притуплення необхідне для того, щоб надати кінчику більше сили. Довжина купи ворсу коливається від двох до одного з половиною діаметри.

Під час засмічення палі на наконечнику надягається спеціальний металевий обруч, який називається Bugel. Якщо купу приводить у гравій або в щільний піщаний ґрунт, нижній кінець дерев’яної купи постачається з металевою взуттям. Як і бугель, взуття служить для запобігання початку деревини деревини. Дерев’яні купи з’єднуються суворо під прямим кутом, слід мати на увазі, що під час стикування, орієнтуючись на збірку та нижні частини, слід забезпечити. Служба служби цих паль перевищує кілька десятиліть. Але слід мати на увазі, що вони дуже нестабільні для пожежі, піддаються нападу термітів, якщо купа не перероблена спеціальною сполукою морської води, також матиме згубне вплив на життя дерев’яних палі.