Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Дизайн спальні дизайн «Сучасний»

«Art Nouveau» приписується «чудовим» стилям, а «російський сучасний», як правило, називається шедевром, і, здається, можна влаштувати спальню в цьому стилі лише справжнім дизайнерам, але це далеко не неправильно.

Гладкі, гнучкі, делікатні лінії — це відмінна особливість цього стилю. Складність полягає в тому, що лінії повинні поєднуватися один з одним, як звуки в музиці, так що інтер’єр виявляється максимально гармонійним. Сучасні дизайнери інтер’єрів часто використовують італійські меблі для створення затишного та практичного інтер’єру в сучасному стилі. Ви завжди можете бачити та купувати меблі в Італії тут, на сайті. Для того, щоб створити справжній «сучасний» стиль, використовуйте творчі поради щодо кольорової гами та розташування меблів.

Краще вибрати кольори для всіх компонентів кімнати з Темної гами, але не забувати про контраст, адже легкі подушки на темному ліжку виглядають дуже елегантно. М’яке освітлення та штори з важких тканин створюють інтимне, романтичне середовище.

У цьому стилі до вашого інтер’єру унікальності вам потрібно використовувати якомога більше скла. Меблі, виготовлені з природних матеріалів, і з ефектом античності краще в спальні. До речі, вам потрібно розмістити його під кутом, якщо, звичайно, ви хочете дотримуватися всіх правил стилю. Різні подіи та кроки також не чужі сучасним, оскільки вони містять багато видів ліній.

Оригінальність — головний ключ до чудового інтер’єру. Предмети ручної роботи, всілякі стелажі унікальної форми, незвичайні аксесуари, химерні, закручені прикраси — все це можна розмістити в одній кімнаті без совісті.

Сучасний стиль просто створений для тих, хто втомився від повсякденного життя та нудьги, які готові заповнити кожен куточок своєї спальні з унікальністю.