Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Для більшості людей зовсім не ясно, чому офіс потрібен у будинку чи квартирі

Певне коло людей просто не може обійтися без нього, наприклад, діловому людині завжди потрібно місце для виходу на пенсію та продумати плани на наступний день або кілька днів, крім того, людям таких професій, як лікарі також потребують власного кабінету, Для цього, щоб спокійно вивчити літературу про медицину або написати дисертацію.

Дуже важливо, щоб інтер’єр домашнього офісу був комфортним і не відволікає від важливих речей. Колірна гама, яка буде використана для її прикраси, повинна бути нейтральною, бажано теплими тонами. Меблі повинні бути дуже функціональними. Необхідно подбати про наявність великого та просторого шафи, в якому ви можете додати всі необхідні книги та документи. Стар може бути розташований біля вікна, тоді природне світло впаде прямо на нього.

У випадку, якщо це неможливо, необхідно переконатися, що на столі було яскрава лампа. Крім того, в офісі потрібно розмістити невеликий диван, або пару місць та журнальний столик. Для прикраси стін офісу, шпалери найкраще підходять, проста або рідина, не є такою суттєвою. За бажанням їх можна просто пофарбувати, підлога в офісі може бути покрита килимом, ламінатом або паркетною дошкою. Плитка або лінолеум виглядатимуть дуже недоречно.