Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Каміни та вентиляційні решітки

Вентиляційні решітки є важливим елементом будь -якої системи вентиляції, а також досить часто їх можна знайти в деталях прикрас для інтер’єру. Вентиляційні решітки, які ми практично не помічаємо, оточуємо нас щодня, і, доглядаючи, їх можна побачити в робочому кабінеті, в магазині чи кафе, а також у вашій машині.

Відмінні підроблені металеві вироби, такі як вікна на вікнах, вентиляція, підроблені сходи в будинку, огорожі навколо квіткового ложа виготовлені Metal-kovka 24.Вентиляційні решітки відрізняються між собою за формою та дизайном, згідно з матеріалом, з якого вони виготовляли виробник. Основна відмінність між камінними вентиляційними решітками — це матеріал, з якого вони зроблені, це завжди метал. Камін вентиляційні решітки використовуються насамперед для вентиляції коробки каміна, вони сприяють виходу гарячого повітря. Через каміни гаряче повітря з поверхні плит потрапляє в кімнату. Поряд з цим вентиляційні решітки дозволяють проникнути в систему, якщо немає іншого доступу. Конвекційні решітки, як правило, встановлюються не вище 30 сантиметрів до стелі і можуть мати найрізноманітнішу форму та розмір.

Природно, матеріал, з якого виготовляється будь -який гриль вентиляції, а також усі декоративні покриття металевого вентиляційного грилю для каміна, повинні бути стійкими до високих температур.

Конвекційні каміни виготовлені з алюмінію, чавуну або сталі. Часто декоративне покриття наноситься на поверхню камінної решітки, яка повинна протистояти високій температурі. Величезна кольорова гамма вентиляційних решітків, представлених сьогодні на ринку, дозволяє вибрати необхідний колір, враховуючи особливості інтер’єру в кімнаті.

Вентиляційні каміни можуть бути виготовлені у вигляді жалюзі, похилі кути яких можна регулювати, спрямовуючи потік гарячого повітря в нагріту зону з їх положенням.