Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Правила ламінату та закладання

Ламінат, тепер став хорошою заміною для паркетів. Він виготовлений з дешевих матеріалів — пластику та MDF. Верхній шар цього матеріалу виготовляється таким чином, щоб ламінат захищався від пошкоджень, корозії та забруднення. Деякі типи ламінату мають захист від пошкоджень загиблих гострих предметів, наприклад, це може знадобитися на кухні, випали столові прибори не рідкість. Загалом, ця якість може бути корисною не лише на кухні… Оскільки цей покрив матеріал виробники оголошують як екологічно не схожих, шкідливі речовини не випаровуються з його складу, і він не горить, його можна ввести, наприклад, у спальні або в дитячій кімнаті. Сучасний ламінат, досить простий у використанні та вільно, можна поставити самостійно, не залучаючи фахівців.

Що потрібно для того, щоб поставити ламінат без помилок? Основне завдання — це перед початком роботи над стилем — це вирівнювання підлоги та закладання підкладки. Решта роботи, робота технологій. Цей матеріал можна покласти на бетонні плити, фанери — загалом, на будь -якій рівній і твердій поверхні.

Для того, щоб налагодити ламінат на поверхню підлоги правильно і без проблем, вам взагалі не знадобиться багато інструментів: олівець, рулетка, пила, молоток, електрична лопата, бар, вперта дужка, для заправляючої стіни -меценатів в канавку. По -перше, ми проводимо вимірювання рулетки. Нам знадобиться ширина кімнати — за допомогою її допомоги ми обчислимо ширину останньої смуги ламінату. Відповідно до прийнятого схеми прокладання ламінату, перші та останні рядки повинні бути однаковими в ширині, але це виключно, якщо останній ряд матеріалу вже п’ять сантиметрів. Проміжки біля стіни повинні залишатися близько одного сантиметра.

Для будівництва та підйому матеріалів використовується кран до певної висоти. Важливо періодично здійснювати ремонт кранів, щоб вони були в хороші. Ви можете замовити такі послуги в компанії «Сервіс ліги». Ви можете побачити прайс -лист на їхньому веб -сайті.