Фонд бетону стрічки

Встановлення смугової бетонної основи повинно починатися з наповнювальних траншеїв ущільненим піском та гравієм. Усі шари повинні бути зроблені двадцять сантиметрів. Далі встановлення можна продовжувати декількома способами. Ви можете зробити це простішим або надійнішим, це залежить від вибору людини.

Коли всі шари подрібненого каменю закладені, ви можете почати виконувати хабар з цементним розчином, шар якого не повинен перевищувати десять сантиметрів. Розчин повинен висохнути і набрати силу протягом тижня. Далі, арматура повинна бути закладена. Якщо є потреба, то перед тим, як його закласти, можна водонепроникний за допомогою матеріалів, таких як покрівельний матеріал та інші матеріали, які мають властивість гідроізоляції.

Щоб закласти арматуру, спочатку вам потрібно виконати поздовжнє та поперечне арматуру його стрижнів, які вам потрібно зв’язати з в’язанням. Після цього потрібно простежити арматура покрита антикорозійними сполуками. Бувають випадки, коли вам доведеться використовувати більш складний спосіб посилення, іншими словами, робити армакари. Це потрібно у випадках, коли стіни та підлоги мають занадто велику вагу.