Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Особливості сучасних розпилювальних гармат

Основним елементом, що відповідає за рівномірне застосування фарби та антикорозійних сполук, є розпилення. Ось чому, вибираючи його, необхідно приділяти особливу увагу характеристикам його дизайну. Стандартні розпилювальні гармати включають резервуар, в якому виливається фарба, насадка для обприскування та важіль тригера. Усі ці частини поєднуються під одним алюмінієвим корпусом. Але є деякі структурні відмінності, які залежать від того, який тип фарби використовується в певній моделі.

Зазвичай фарба для фарби розташована в нижній частині конструкції. Робота цього інструменту застосовує принцип поглинання для подачі фарби. Бак створює розряд із потоком стисненого повітря. З ним фарба переноситься на розпилювач, а потім розпорошується через насадку. Цей механізм вимагає великої уважності від людини, яка контролює його. Розпилювальний пістолет повинен проводити саме в процесі всієї роботи. Більш вдосконалений варіант — це розпилювальний пістолет, який має верхнє розташування резервуара для фарби. У цій конструкції рішення постачається за рахунок тяжкості. Тому такий спрей може бути нахилений, якщо це необхідно. Використання розпилювального пістолета з верхнім розташуванням резервуара дозволяє краще фарбувати окремі елементи, а також створити міцне і навіть покриття.

Реалізація спеціальної технології HVLP допомагає підтримувати постійний низький тиск всередині резервуара. Тому втрати фарби під час роботи зменшуються до 30 %. Звичайно, є та інші особливості розпилювальних гармат, які також важливі для користувача. Сюди входить матеріал, з якого виготовляються ізоляційні прокладки, їх стійкість до зносу, тип резервуара для фарби.