Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Особливості рідких шпалер

Рідкі шпалери – Це своєрідна декоративна штукатурка, яка виготовлена ​​з целюлози та зв’язування речовин. Іноді такі шпалери під час ремонту просто необхідні, оскільки вони мають відмінні особливості від простих шпалер та штукатурки.

Переваги рідких шпалер

1. Найважливішою перевагою цих шпалер є їх здатність згладити порушення стін стін та усунути дефекти. Рідкі шпалери відрізняються унікальною еластичністю, що допомагає у випадку усадки стін. Якщо звичайні шпалери деформовані і переміщені, то вони не страждають від усадки. Рідкі шпалери стають незамінними при ремонті кімнати з багатьма вигинами стін та різними конструкціями.

2. Шпалери можна легко очистити від плям та забруднення, а також нанести новий шар шпалер на очищену зону, який не потрібно буде регулювати кольором та малюванням.

3. Рідкі шпалери є екологічно чистими, забезпечують хорошу ступінь шумоізоляції та рівень теплоізоляції. Вони вогнезахисні, не поглинають неприємні запахи і не приваблюють пил.

Недоліки

Рідкі шпалери можна швидко змити водою. Це ускладнює регулярне прибирання. Однак цей мінус може бути усунений, покривши прозорою стійкою до вологи склад.