Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Празькі квартири

Цей дизайн — проект розроблений для квартир, розміщених у Празі. З величезних панорамних вікон відкривається прекрасний мальовничий вид на VLTava.

Стиль цього будинку, незважаючи на те, що він розташований в історичному центрі Праги, є функціональним, тому інтер’єр вирішив виступити в сучасному класичному дизайні. Основна частина побудованих меблів виготовлена ​​з шпонових чудових панелей Palendra.

У дизайні більшого простору глянсові білі панелі та палісандри елегантно пов’язані. Пол виготовлений з мармуру в поєднанні з галочкою. Масивний паркет створює тепло інтер’єру, а блиск мармуру контрастує з ним.

Один із спеціальних предметів інтер’єру — це біоцеміна від Onyx, який має прекрасний золотий відтінок, і включаючи внутрішню підсвічування його текстури, здається, об’ємна. У сплячому залі над ліжком знаходиться панель розарію з встановленою внутрішньою підсвічуванням. Стіни прикрашають англійські шпалери. Імпронта плитки використовуються у ванній кімнаті. Вбиральня виготовляється з використанням величезних шпонових панелей. Загалом, така квартира виглядає комфортно і дуже комфортно. Багато деревини в поєднанні з яскравою декоративною італійською штукатуркою створює для нього тепло і легкість.

Стаття була підготовлена ​​за участю групи компаній у Москві, яка пропонує волоконно -цементну сайдинг та фасадні панелі для виготовлення навісних фасадів.

Простота буття