Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Заздалегідь попередити працівників!

Дуже часто трапляється, що робочі будівельники доставляють багато незручностей далеко від своєї вини, а навіть вашою! Це не рідко, що ці незручності виплачуються з вашої кишені. Не розумію, про що йдеться? І ми розуміємо і попереджаємо.

Сигналізація

Будівельники — це будівельники, а не фахівці в роботі з тривогою. Працівник може бути чудовим інсталятором вхідних дверей або стелі, але немає уявлення, що робити з вашими писками. І вони починають пискати, бо ви не попереджали охоронну компанію, що у вас буде робота.

І якщо не все так страшно з безпекою, то ситуація відрізняється від пожежної сигналізації. У деяких елітних районах (наприклад, «річниця» в Петербурзі), коли спрацьовує пожежна сигналізація. Це стосується, перш за все, роботи зі стелями. Особливо використання теплового обладнання, як у випадку встановлення розтяжних стель ПВХ.

Тихий годинник

Все в одних і тих же елітних районах не може бути шумно не тільки вночі, але й від 2 до 4 годин дня (+/-), тобто за час, коли маленькі діти сплять протягом дня.

Попередження про такі обмеження у вашому районі заздалегідь. Якщо у вашому районі спокійна година починається о 13:00, немає сенсу запрошувати бригаду для встановлення Windows о 12:00. Вони просто не встигнуть встановити за одну годину.

Перепорядковується на шляху

При замовленні будівельних матеріалів для літнього котеджу для будівництва котеджу тощо, попереджте службу доставки, що газові труби чи інші комунікації проходять через вашу країну.

Розмірні машини можуть просто не переходити під такі перешкоди. Як результат, виявляється, що решта на вашій ділянці 500 метрів, щоб перетягнути весь вантаж, ви самі, або працівники для додаткової плати. І своєчасне попередження легко вирішить проблему — інший транспорт залишить адресу.