Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Переваги фанери

Незважаючи на те, що в сучасних умовах синтетичні матеріали все частіше використовуються, екологічно чистий ще не зів’яне на другий план, скоріше, навпаки, вони набувають другого життя. Одним із екологічно чистих типів матеріалу, який використовується, і в сучасних умовах є фанера. Він складається з аркушів шпону, які з’єднані за допомогою клейових речовин. Лист шпону — це деревний аркуш, який отримують за допомогою процедури плавання на спеціальних машинах. Результатом є безперервна стрічка, параметри якої встановлюються заздалегідь. Для того, щоб деревина мала еластичність, перед тим, як розмістити в машині, матеріал піддається температурній обробці: його кип’ятять у температурі 60 градусів. Потім, використовуючи ножиці, стрічку вирізають на аркушах потрібного розміру, які потім висушують і вирізають.

Фанера порівняно з іншими пиломатеріалами, має ряд переваг: однакова сила у всіх напрямках не підлягає деформаціям, вона може бути зігнута в будь -якому напрямку, надзвичайно зручно в транспорті, ви можете отримати будь -який розмір. Найчастіше фанера використовується в меблевій промисловості, але її також можна побачити в будівельних роках. Наявність звукоізоляційних властивостей використовується як основа для підлоги.