Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Переваги розтяжних стелі та їх дизайну

Сучасний ритм життя, який характеризується швидкістю часу, вимагає дизайнерів пошуку нових рішень, підштовхуючи далеко як трудові інтенсивні процеси шпаклівки та фарбування стелі, яка вимагає стільки зусиль і потребує значних матеріальних інвестицій. Тому сьогодні стельові стелі набирають все більшу популярність, що є хорошою альтернативою ідеально рівномірному покриттю. Ви можете замовити дизайн підвісних стелі в стилі RK. Стеля розтягування — це дизайн, що складається з спеціально встановленої рамки та вінілової плівки або тканини, просоченої полімерами.

На користь призупинених стелі не тільки простота конструкційних дій. Цей тип стельового покриття має ряд інших переваг. Сюди входить «чистота» технології встановлення. І це, в свою чергу, усуває багато незручностей, необхідність переміщення меблів та вичерпного очищення після встановлення.

І попередня підготовка, встановлення розтяжної стелі не потребує. Навіть якщо основна стеля мала деякі вади або дефекти, всі вони будуть сховані за розтяжкою панелі.

Стелі розтяжки унікальні для затоплення. Полотно добре тримає вологу і запобігає його удару. Завдяки цьому, інтер’єр кімнати не постраждає, і після зняття рідини стеля повернеться до свого початкового типу.

Дизайн підвісних стель дозволяє реалізувати найсміливіші рішення та відкриває безмежні можливості дизайну. Це сприяє широкому спектру кольорів, представлених на сучасному будівельному ринку, та можливість вибору кількості рівнів стелі. Еластичність полотна дозволяє створювати будь -які складні форми і навіть вигнуту поверхню для плавних переходів між рівнями.