Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Переваги штучного прикраси каменю

Декоративний штучний камінь — це плитка, яка, на вигляд, сильно нагадує камінь. Це може наслідувати зламаний натуральний камінь або цегляну кладку. Крім того, штучний камінь використовується для закінчення фасаду будівлі на вулиці або всередині, щоб прикрасити камін, обробляти дверні прорізи, стіни, сходи чи інші предмети в інтер’єрі. Для прикраси фасадів ви можете придбати архітектурні елементи у Stroydecor у Санкт -Петербурзі. Це виробнича компанія, яка спеціалізується на виготовленні архітектурних елементів фасадів, а також на зовнішньому та внутрішньому прикрасі будівель. Stroydecor працює з акціями. Штучний камінь з’явився нещодавно, але вже вдалося набути дуже популярності і став чудовою заміною природного природного каменю, вартість якого відносно висока. Основна перевага штучного каменю — його технологічний.

Для будь -якого типу будівельних робіт необхідно використовувати спеціальні робочі рукавички, які захищають руки від будь -яких збитків. Такі рукавички виготовляються на найсучаснішому обладнанні з спеціальної тканини «дихання». Вони ефективно запобігають поті, легко носять, а також видаляються. Завдяки спеціальному покриттю робочі рукавички досить довговічні та стійкі до зносу.

Вишикувати фасад будівлі природним каменем досить складно, важко і дуже дорого. Спочатку потрібно підготувати основу, кожен камінь фіксується за допомогою дорогого клею. Крім того, послуги спеціаліста та професійного мирян не дешеві.

На відміну від природного, штучний камінь набагато простіше обробити та вирізати. Крім того, існує величезний вибір різних закруглених і кутових частин, які зазвичай використовуються в прикрасі дверних прорізів або дуг. Також штучний камінь значно сприяє роботі щодо фініс. Однак з натурального каменю, що робить будь -які елементи декору дорожчими і досить складними.