Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Перетворення деревини в екологічний та міцний матеріал

Естетичний зовнішній вигляд та фактор екологічної чистоти дерев’яного дизайну сьогодні незаперечний. Щоб збільшити термін експлуатації деревини, на який впливає волога, грибки та комахи, використовуйте хімічні речовини, що різко зменшує екологічні властивості матеріалу. Виходом із ситуації буде попередня термічна обробка — нагрівання деревини в герметичних камерах без використання кисню та хімічних речовин. Вихід виявляється «тепловодне». Після роботи вам потрібно відпочити, і ви можете придбати матрац дешевше в компанії «Matraits для вас». У продажу економічні, розгорнуті та інші матраци. Акції та продажі дійсні. Позитивні якості цього матеріалу:

1. Екологічна чистота.

2. Матеріал із тепловодінгу не висохне, не баночки, не набрякає. Поглинання вологи дуже незначне, завдяки герметизації поверхні та зміною капілярної структури.

3. Веслування, пошкодження комах та грибів зменшується- через термічну обробку, дерево стає нелюдним для мікроорганізмів, оскільки полісахариди деревної глюкози зникають.

4. Теплопровідність теплового носія на 25% нижча, ніж звичайне дерево.

5. Поліпшення естетичних видів — під час термічної обробки ви можете отримати спектр бажаних відтінків деревини.

Щоб збільшити довговічність термічно обробленої деревини, доцільно захистити її від ультрафіолетового опромінення за допомогою нафтового покриття спеціальними добавками або лаку.

Атмосфера, стійка до наслідків атмосфери, використовується для вуличних робіт: садові меблі та паркет, будинки, арбори, тераси, яхти тощо.

Крім того, віконні рами та двері, меблі, паркет, сауни і навіть виготовлення снарядів та ванн — це та багато іншого можливо за допомогою термічного ребрингу. Більше того, екологія, естетика та довговічність будуть на найвищому рівні.