Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Покриття від Гонта

Для нежиттєздатних приміщень та арбори використовуються гонки, довжина яких дошкільних дошкалів становить 20 см. Багато майстрів вважають за краще використовувати середні дахи з довжиною до 500 м2. Ділянки з довжиною 40 сантиметрів. Їх прибивають завищуванням двох-трьох шарових у суглобах.

Кінь побудований за допомогою дощок з довжиною 20 сантиметрів і 8-10 сантиметра перекриття.

Обов’язково залишайте невеликі зазори між дошками, коли закладіть Гонт. Вони потрібні для дерева при температурі відмінностей можна вільно розширювати та обслуговувати.

Покладання покриття виконується праворуч зліва, і, звичайно, від карнизу до скейта. Не забувайте, що загострені ребра Гонта надсилаються в одному напрямку. Рани, викладені біля карнизи, і ковзани викладаються майстрів із скороченими дошками.

Слід враховувати, що в рядку Гонт є «Розпусний», У вигляді зигзагом. У той же час кожен рівний ряд викладається в половині тарілки.

Щоб уникнути процесу розпаду, схили обов’язково змащуються спеціальною анти -кровною мастикою або обробляються спеціальним деревним антисептиком.

Слід пам’ятати, що суглоби при закладі дощок на 3 рядки не повинні відповідати .

А зміщення стиків між сусідніми рядами становить від 3 см і через ряд щонайменше 2 см.