Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

ПВХ лінолеум та гліфтальний лінолеум

Окрім лінолей, виготовлених на основі природних матеріалів, лінолеум з ПВХ набув не менш популярності. Лінолеум, виготовлений з полівінілхлориду сьогодні, доступний на різних підставах: піні, тканина, тепло -інсуляція нетолена основа. Також у продажу ви можете знайти лінолеум полівінілхлориду без основи або одношарового та мульти -шліфування. Як і лінолеум на природній основі, PVC Linoleum не вільна від недоліків. Таке покриття, за винятком лінолеуму на піні, а лінолеум зі склопластиком у основі дає значний відсоток усадки. Цей показник досягає 2% при високій температурі. Матеріал з Лінолеуму ПВХ має специфічний запах, який з часом зникає.

Гліфтальний лінолеум традиційно виготовляється на тканинній основі. Покриття засноване на алкідній смолі та різних наповнювачах. У цьому випадку він може мати один або кілька кольорових або друкованих візерунків. Такий лінолеум має набагато найкращі показники теплоізоляції та звукової ізоляції порівняно з Лінолеумом ПВХ. Як і ПВХ-linoleum, таке покриття не зберігає початкових форм. Тож з часом гліфтальні лінолеумні смужки стають коротшими, але збільшуються в ширину.