Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Ремонт палітурних дверей та дверей

Якщо вікна, кастинги, підвіконня, плажки та коробки неправильно, вони незабаром почнуть, почнуть гнити і висушити. У цьому випадку вони не можуть бути відремонтовані, але лише для їх заміни. Двері та прив’язки повинні бути зроблені таким чином. Внутрішні двері не рекомендуються бути щільно висілими на підлогу.

У цьому випадку між ними має бути відстань щонайменше 10 міліметрів, щоб було можливе будь -яке покриття, що не буде заважати отвору та закриттю дверей.

У квартирі або в будинку пороги не потрібно робити, оскільки це трапляється в будинках лише нарізаними. Над рівнем підлоги підніміть планку в інших випадках на 15 міліметрів, а біля входу лише біля дверей.

Гарне використання — це різні розміри гвинтів для відновлення дверей та прив’язки. Такі гвинти поставляються з таємною, напівкруглою, а також з половиною голови. Їх довжина-7-120 міліметрів, а товщина-1,6-10 міліметрів, але діаметр голови-3-20 міліметрів. При обгортанні гвинтів у голові є прорізи, що мають різну довжину та глибину, які можна визначити за розміром гвинтів.