Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Ми ремонтуємо паркет самостійно

Найкрасивіший і розкішний вид на підлогу покриття — це паркет. Паркет – Це будівельний матеріал, який має прекрасну зовнішню поверхню, має довговічність, має екологічно чисті матеріали. Однак для того, щоб паркет тривалий час зберігав свої властивості, необхідно забезпечити. Необхідно здійснити цикл паркетів, як він зношується. Ця процедура необхідна один раз на п’ять -вісім років. Він обов’язковий, і це потрібно, щоб паркет не втрачав своєї свіжості та початкової краси. У процесі циклів ви видаляєте всі тріщини, розкопки з підлоги, змінюєте старий лак.

У самий перший момент вам потрібно використовувати шліфувальну машину. З ним ви можете зняти старий лак і поверхневий тонкий шар дерева. Під усього цього буде знайдено новий, свіжий малюнок, який дасть паркету оригінальну свіжість та красу. Такий малюнок повністю оновить всю початкову атмосферу вашої кімнати. Далі необхідно використовувати меншу шліфувальну машину, яка буде більш тонко і ретельно обробляти поверхню. Крім того, за допомогою цього ви можете обробляти важкі місця для -реєстрації, кути. Далі вам потрібно обробити прогалини. Видаліть з них все зайве сміття, чіпси. Потім вони наповнені спеціальним рішенням. Якщо у вас на поверхні багато тріщин, тоді нанесіть цей розчин по всій підлозі, а потім обробіть його шкірою, з якою ви знову відкриєте малюнок. Потім зачекайте, поки підлога повністю висунеться, а потім нанесіть на нього лак. Зазвичай його застосовують до п’яти шарів. Кожен шар повинен бути висушений перед застосуванням нового. Тож паркет придбає оригінальний вигляд.