Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Конструкція дерев’яної альтанки

Є заміський будинок, де ви звикли подорожувати у вільний час і розслабити свою душу та тіло. Усі виїжджають за межі міста, щоб відпочити від суєти і бути на природі, але погода не завжди сприятлива для відкритого відпочинку. Потім ви можете поєднати відпочинок та зцілення завдяки свіжому повітрі під дахом альтанки. Будь -яка будівельна компанія може запропонувати різноманітні конструкції та матеріали для будівництва такої оригінальної та практичної прикраси заміського майданчика.

Альтанка, виготовлена ​​з дерева.

Дерев’яні альтанки можуть вільно проходити через потік повітря через себе, і вони можуть обмежити його. Перший — ці відкриті альтанки — це рейка, яка з’єднує підлогу та дах. Така альтанка добре підірвана вітрами, що ідеально підходить, коли на вулиці тепло тепло. Але за рік — залі відпустки в природі, краще вибрати другий вид — закриту альтанку. Ця альтанка — це як маленький будинок з повністю закритими нижніми частинами стін і заскленою верхівкою. Скло влітку можна зняти, ніж для того, щоб забезпечити видування кімнати. Дах може бути найрізноманітнішим: купол, піраміда, китайська пагода … якщо говорити про тенденцію дерева до швидкої пошкодження, то сучасні технології подбали про це, але така альтанка вимагає щорічно.