Суха штукатурка

Тож вони також називають гіпсокартон — дуже популярний матеріал, який має багато переваг. Це ідеально не тільки для вирівнювальних стін та стелі, але і для створення нових профілів та структур, метою яких є розділення простору кімнат у зони, створення перегородків, дворівневі стелі тощо.

Шановні читачі нашого сайту, якщо ви хочете відкрити власну справу. Тоді ми радимо відвідати форум ідей для малого бізнесу, передаючи заслання. Там ви знайдете багато корисної та цікавої інформації про невеликий та великий бізнес.

На точку зору фізичних властивостей гіпсокартон є екологічно чистим, він усувається з шкідливих компонентів, а не токсичних, словом, безпечним. І це дуже значна перевага гіпсокартону перед іншими сучасними матеріалами.

Виробляється суха штукатурка з листами різної товщини та ділянок. Найпоширеніші розміри: 2 з половиною метри півтора з половиною, є також аркуші гіпсокартону розміром 4,8 на 1, 3 метри. Товщина може змінюватись від 8 до 24 мм.

Судячи з назви, гіпсокартон є гігроскопічним, оскільки всі його компоненти ідеально поглинають вологу від атмосферного повітря, а потім відпускають назад. Однак у деяких випадках ця якість може перетворитися на відсутність. Тому деякі виробники цього матеріалу розробили водонепроникну версію гіпсокартону. Серед очевидних переваг сухої штукатурки його вогнепростійкість, відмінні теплові показники та звукова ізоляція.