Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Сухий екран

Існує кілька типів екранів. Є який тип капота підлоги, як мокрий стягнення. У такому вигляді підлога витягується за допомогою цементного розчину. А є сухе скеле. У цьому типі екрана використовується розширений глиняний пісок і, наприклад, ділянку або GSP. Сухі стяжки далеко не новий спосіб руйнування підлоги. Але його поширення та популярність лише починає отримувати. Така стяжка є досить економічною майже в усьому. Це вимагає набагато менше витрат і часу, ніж мокрий. Якщо мокра стягнення виробляється протягом двох тижнів, то сухе знадобиться лише 2-3 дні. Якщо вас цікавить сертифікаційна компанія, то ви можете дізнатися більше про це на сайті.

Таке стягнення тепліше і служить хорошою основою для будь -якого підлоги. Також добре розміщувати будь -яку проводку під сухе стягнення, включаючи сексуальний обігрівач різних типів. Особлива перевага цього типу екрана з цього питання полягає в тому, що з будь -якими проблемами це буде можливо в будь -який час, без проблем, щоб розірвати частину підлоги. І в кінці ремонтних робіт зібрати структуру назад. Також такі підлоги радіють перевагам. Наприклад, вони є більш рівними, і розширена глиняна крихта проникає і заповнює всі прогалини та Тришіни. Таким чином, ви можете забути, що колись у вас була морда на підлозі. Цей тип сексу, значною мірою перевершує своїх старших братів. І є найвигіднішим варіантом для капюшонів підлоги.