Світлодіодна стрічка — просте рішення для складних завдань

Сьогодні світлодіодне освітлення набуває популярності. Це пов’язано з тим, що з точки зору співвідношення позитивних та негативних характеристик світлодіода є лідерами серед штучних джерел світла. Основними перевагами світлодіодів є їх тривалий термін служби, економічний порівняно з іншими штучними джерелами світла, силою, що, в свою чергу.

В даний час, засновані на технологіях створення світлодіодів, виробляються світлодіодні стрічки. Це стрічки з довжиною 0,5 метра і 5 метрів, на яких розташовані світлодіоди. Стрічки відрізняються не тільки довше, але і в щільності розташування світлодіодів на стрічці, наявність та відсутність захисту від вологи. Яскравість та кольорова гама можна регулювати за допомогою спеціального контролера. Для створення дизайнерського освітлення або освітлення стрічка може згинати та вирізати. Через простоту встановлення стрічку можна прикріпити до будь -якої поверхні.

Виходячи з їхніх якостей, світлодіодні стрічки можна використовувати для висвітлення вікон, рекламних щитів, роздрібних знаків, приміщень або їх частин, автомобілів, ландшафту. Компанія Volt-Master. Кайвом. Я готовий допомогти вам провести електричну роботу в Києві, наші експерти виконають всю роботу ефективно та вчасно.