Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Тепла підлога в дитячій кімнаті

Питання про «тепле поле» найчастіше задають молоді батьки, зрозуміло, що ніхто з нас не хотів би, щоб наші діти постійно застудилися, граючи на холодній підлозі. Температура повітря і, зокрема, підлога в дитячій кімнаті відіграє одну з найважливіших ролей. Оскільки дитина у своїй кімнаті проводить майже весь свій вільний час, як правило, граючи на підлозі, обстежуючи книги, малюючи або дивлячись мультфільми, підлога повинна бути теплою. Не секрет, що тіло маленької людини піддається застуди, а також сприйнятливого до чернетки та холоду. Система «теплої підлоги» допоможе створити необхідну комфортну атмосферу в дитячій кімнаті, здатну створити ідеальні умови, необхідні для розвитку тіла дитини. Вартість теплої підлоги можна знайти на сайті.

Варто зазначити, що система «тепла підлога» може бути єдиною системою опалення в кімнаті, оскільки за допомогою її повітря прогрівається до висоти двох, двох з половиною метрів, тоді як рівномірний розподіл температури ідеально забезпечений , як підходить для людей. Рівень температури на рівні підлоги буде на пару градусів вище, ніж під стелею. Цей розподіл температурного режиму лікарями вважається найбільш корисним порівняно з класичним методом опалення.

Сьогодні тепла система Павла — один з найпопулярніших варіантів як основного та додаткового опалення. Існує два варіанти «теплої підлоги», це електрична та водна підлога, перший не піднімає рівень підлоги, а також не загрожує сусідам знизу з витоками, забезпечує більш гладке та швидке опалення. Останнім часом інфрачервоні підлоги також з’явилися на внутрішньому ринку, які сьогодні вважаються найбільш «здоровими» системами існуючих, однак, цей варіант буде дорожчим.