Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Типи фундаменту

Будівництво фундаменту — це перший етап будівництва будинку чи ванни, і відповідальний підхід до нього значною мірою визначає подальше існування будівлі. Часто вони витрачають великі суми на фундамент, але висока вартість не завжди гарантує довговічність та надійність. Під час зведення фундаменту необхідно враховувати глибину прокладання, тип ґрунту, рівень ґрунтових вод, маса та тип планової структури. У зв’язку з цим тип фундаменту-це визначається колона, палі-коси або смуга. Детальніше про будівництво фундаменту на сайті .

Колонська основа

Колонна основа споруджується на ґрунтах, що не є пуді або низьким вмістом. Робота вимагає одного дня, а основа — це бетонні блоки без розчину, вирівнюючи 40 см від рівня ґрунту. Така основа недорога, але може «сісти» через низьку стабільність у мобільних нирках та відносно високий тиск на землю.

Фонд палі-скрута

Фонди з палі-колії приїхали до цивільного будівництва з військової промисловості. Гвинтова купа — це металева труба з буровими лопатями, які при скрученні ущільнюють ґрунт, що дозволяє використовувати ці палі у складних місцях для будівництва. Фонди купу дуже довговічні (ворс здатний протистояти до 4-5 тонн) і довговічно. Будівля займе 1-2 дні.

Фонд смуги

Найбільш вигідним є Strip Fine Foundation. Цей вид особливо підходить для будівництва на північному заході, де більшість ґрунтів (до 80%) змінюються об’ємом, коли вони замерзають, t. Е. піднімаються. Фундамент похований над рівнем замерзання ґрунту для виключення бічних навантажень, щоб забезпечити високу міцність та цілісність структури.