Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Характеристики полікарбонату

Матеріал, який у власній конфігурації має два або більше шарів пластику на полімерній основі, які пов’язані один з одним, називається полікарбонат. Це ударний, стійкий, тепло -ізоляційний матеріал з коефіцієнтом легкої проникності, який близький до скла .

Полікарбонатна структура

Лист полікарбонату має 2 шари, він зовнішній і внутрішній. Зовнішня сторона повинна мати логотип виробника та покриття, яке матеріал з ультрафіолетових променів захищає матеріал. Це покриття не потрібно для рослин, а структурою. Якщо ви збираєте його і з усім цим покладіть полікарбонат із стороною функції захисту або просто візьміть полікарбонат низької якості (без захисту від ультрафіолетових променів), то ваш робочий період вашої парнички буде менше трьох років.

Крім того, полікарбонат низької якості при нагріванні сонячним світлом викидає небезпечні речовини в атмосферу, в той же час неприємний аромат буде помітним. Матеріал називається полікарбонат з хорошою якістю, який у масі шару зовнішньої сторони має добавки для ультрафіолетового захисту. Цей матеріал виготовлений з первинної сировини і має відносно велику ціну, також підтверджує сайт // teplicy — все про теплиці.

Тож для того, щоб придбати якісний матеріал, вам потрібно переконатися, що перше, що вам потрібно, щоб переконатися, що це полікарбонат хорошої якості, він містить добавки для захисту від ультрафіолетового випромінювання і виготовляється без добавки або з невеликим додаванням вторинної роботи. По -друге, щоб гарантувати структуру значно тривалий робочий період, щоб зрозуміти, де полікарбонат має зовнішній, і де внутрішня сторона.

Знову ж таки, вам потрібно звернути увагу на те, що необхідна товщина полікарбонату, це повинно бути щонайменше 4 мм. Вам потрібно безпосередньо запитати менеджерів про те, яка товщина полікарбонату. Пам’ятайте, що товщина становить 3,6 мм або 3,8 мм. Подібна товщина має лише низьку якість полікарбонату, вона не буде вам служити дуже довго.