Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

В яких сферах застосовуються крафтові пакети без ручок: їх особливості

Пакети з крафтового паперу стають дедалі популярнішими. У першу чергу тому, що вони сьогодні представлені у широкому асортименті. Особливо виділяється пакування, яке не має ручок. На перший погляд може здатися, що такі пакети не є практичними. Адже в них не так зручно транспортувати товари, як у аналогічному пакуванні з крафтовими або текстильними ручками.

Втім, купити пакети з крафт паперу без ручок сьогодні обирають різні бренди. Адже завдяки технології виготовлення виробів у них можна зберігати різні категорії товарів: від продуктів харчування до косметики чи ювелірних прикрас.

Чому крафт пакети без ручок можна вважати зручними

Навіть без ручок пакетами можна зручно користуватися, що доводять вироби з крафтового паперу, які активно використовуються для:

  • зберігання та транспортування товарів;
  • пакування подарунків тощо.

Головною їхньою перевагою є дизайн – у таких пакетах широке прямокутне дно, завдяки чому вони можуть витримувати доволі велику вагу. Більш того, саме через дно наповнений пакет не падає та не перекидається. Його легко зафіксувати, а отже, ви зможете зручно зберігати його, перевозити в машині тощо.

Щільність крафтового паперу доволі висока, не варто боятися, що пакет порветься. Щоб переносити вміст на великі відстані, достатньо просто акуратно зігнути верхню частину та триматися за неї.

Як обрати крафтові пакети без ручок

Щоб насолодитися усіма перевагами пакування та знайти дійсно якісні, містки та міцні пакети, потрібно ретельно вивчити усіх характеристики виробів. Уважно прочитайте опис товару від виробника. Там зазвичай вказані такі параметри, як габарити, щільність паперу, колір тощо.

Щодо габаритів, потрібно зважати на усі характеристики: ширину, глибину та висоту виробів. Саме від цих параметру буде залежати, що саме поміститься у пакет.

Щільність пакування зазвичай більш-менш універсальна і варіюється від 70 до 90 г/м.кв. Цього достатньо, аби пакет зміг витримати заданий рівень навантаження та забезпечував зручне зберігання і транспортування товарів.

Є й інші критерії, на які потрібно звертати увагу, обираючи пакування:

  1. Вартість пакетів. Зазвичай вигідніше замовляти великі партії товару. У такому разі ціна однієї одиниці буде меншою.
  2. Кількість. Розраховуйте її згідно з того, як часто ви плануєте використовувати пакети. В упаковці може бути від 100 до 200 штук.
  3. Додаткові елементи. Ви також можете замовити друк на крафтовому папері без ручок, зробивши виріб таким чином брендованим. Тобто він тепер виконуватиме не лише роль пакування – пакети зможуть також рекламувати ваш бренд, збільшувати лояльність клієнтів, привертати увагу цільової аудиторії.

Крафтові пакети відрізняються не лише привабливим зовнішнім виглядом, але й практичністю. Їх можна використовувати для різних груп товарів. Головне правильно обрати розміри та дизайн пакування.