Головні переваги та особливості робот-мийок від Cyberwish: чим вони хороші

Ріст, інновації та розвиток — це все чекає на клієнтів компанії CyberWash, яка пропонує послуги продажу, встановлення та сервісного обслуговування робот мийок світового рівня.

Переваги бізнесу автомийок від CyberWash очевидні:

  1. Висока швидкість миття автомобіля дає високу пропускну здатність до 6-8 машин на годину, що значно підвищує кількість клієнтів та дохід власника.
  2. Повна автоматизація виключає необхідність найму додаткового персоналу, а точна система дозування дозволяє зекономити до 50% усіх ресурсів.
  3. Вищесказані аргументи гарантують швидку окупність інвестицій, вже через 1-2 роки.
  4. Гарантія на обладнання 24 місяці та технічне обслуговування автомийок протягом усього терміну експлуатації дают впевненість в якості роботів та вашого вибору.

Виробник робот мийок КіберВош передбачив від 3 до 6 стандартних програм мийки. Їх кількість залежить від обраної клієнтом моделі. Також, можливе програмування власних варіантів програми, складеної з різних режимів:

  1. Мийки днища і коліс водою під високим тиском при в’їзді автомобіля в бокс.
  2. Мийки корпусу водою під високим тиском.
  3. Рівномірного нанесення емульсії і активної піни за допомогою спеціального маніпулятора.
  4. Повторної мийки водою під високим тиском по контуру автомобіля.
  5. Ополіскування очищеною водою і покриття рідким воском з гідрофобними властивостями.
  6. Автоматичної безконтактної сушки.

Завдяки технології Smart 360 робот мийка CyberWash сама визначає розміри автомобіля і розраховує необхідну кількість ресурсів для його миття. Маніпулятор з форсунками дозволяє зробити всі процеси найбільш точними і економними, максимально враховуючи всі вигини і контури автомобіля.

Крім основних моделей робот-мийок, представлених на сайті https://cyberwash.ua/, клієнт може вибрати будь-яке додаткове обладнання, необхідне для покращеної роботи автомийки: системи осмосу, пом’якшення чи рециркуляції води та інші.

Фахівці компанії розрахують вартість установки і рентабельність автомийки, запропонують найбільш економічно ефективні варіанти. Також, буде виконаний повний комплекс робіт з встановлення та налагодження обладнання «під ключ», а персонал буде навчений роботі з обладнанням.

Більш детальну інформацію ви зможете отримати на сайті компанії https://cyberwash.ua/ та за телефонами:

  • +38 (048) 799 22 11;
  • +38 (050) 777 22 11;
  • +38 (098) 777 22 11;
  • +38 (093) 777 22 11.