Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Корисні поради щодо вибору якісної зимової резини: яким вимогам вона має відповідати

Коли настає час холодів та заморозків, саме час «перевзувати» своє авто. Вам знадобиться особлива резина, яка підходить до таких умов експлуатації. Можете замовити резину на https://eurokoleso.com.ua/, звернувши увагу на популярні та перевірені бренди. Але про які правила вибору такого товару варто пам’ятати?

Якого розміру повинна бути зимова резина?

Виробник вказує всі доступні для конкретної моделі машини розміри зимової резини, щоб водії легко зробили вибір. Залишається лише обрати той варіант, який відповідає іншим параметрам. Деякі люди експериментують, обираючи резину з трохи збільшеним профілем, але меншим радіусом. Такий спосіб не є забороненим, тому можете користуватися ним на практиці.

Малюнок протектору

У продажу запропоновано декілька варіантів малюнку протектору. Роздивимося характеристики різних видів:

  1. Симетричний малюнок протектору. Одна сторона резини дзеркально відображає іншу. Це гарне рішення для пересування по льоду та снігу. Не варто їздити, якщо на вулиці починають танути снігові кучугури або ж достатньо слякітно.
  2. Направлений малюнок протектору. Ви можете впевнено вести себе на дорогах, що покриті «кашею» з реагентів, бруду та снігу. Не варто обирати таку резину, якщо ви полюбляєте їздити швидко, вас цікавить спортивний стиль.
  3. Резина з асиметричним малюнком протектору. Добре відводить вологу, забруднення, кашу з снігу. Ви можете відчувати себе впевнено за кермом, навіть якщо швидкість їзди велика. Вартість таких виробів висока, але шкодувати про витрачені гроші точно не доведеться.

Варто орієнтуватися на свої потреби та звички, щоб обрати потрібний малюнок протектору. Будьте уважними, адже це напряму впливає на безпеку ваших поїздок.

Про що ще потрібно пам’ятати, обираючи зимову резину для авто?

Спеціалісти дають ще кілька корисних порад, серед яких:

  1. Резина з шипами підходить, якщо ви часто переміщуєтеся по засніженим дорогам.
  2. Для мегаполісів варто обирати «липучку». Вона не підходить для місцевостей, де дуже багато місць з ожеледицею.
  3. Не беріть зимову резину лише на ведучу вісь. Різні вироби створюють різний рівень зціплення з полотном дороги.
  4. Якщо ви будете користуватися б/у зимовою резиною, то монтуйте найкращу пару на задню вісь. Рішення дозволить виключити заноси та інші неприємні моменти.

Тепер нова та бу резина в Києві запропонована в режимі онлайн. Достатньо подивитися каталог інтернет-магазинів, щоб обрати потрібний товар у комфортних домашніх умовах. Його доставлять за вашим адресом у найбільш швидкі строки!