Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Реконструкція квартир

Краще заплутати початок основного ремонту теплого та посушливого сезону, і до цього ви повинні переконатися, що ваша родина може жити в іншому місці близько двох тижнів.

Бути в квартирі, де великі масштабні зміни здійснюються незручними, часто і шкідливими для здоров’я, особливо для дітей. Ремонт капіталу в квартирі повинен здійснюватися з участю спеціалістів, для яких необхідно заздалегідь думати про розподіл коштів на оплату праці та придбання матеріалів. Більшість робіт під час великих ремонтів потребують спеціальних навичок, використання матеріалів пов’язане з наявністю знань про їх властивості. Неправильний підхід та помилки можуть призвести до багаторазового збільшення витрат, змін, конфліктів з сусідами, погіршення умов життя в квартирі.

Для того, щоб здійснити великі ремонти правильно, без втрат та невиправданих витрат, необхідно оцінити масштаб роботи та закупівлі з участю фахівця, який зробить оцінку після огляду квартири. Часто ця експертиза виявляє недоліки, приховані від очей людини, яка не має знань у цій галузі. Краще довіряти підготовку оцінок та придбання матеріалів тому, хто виконає роботу, але в той же час буде розумним перевірити листування цін з реальними. Проводячи серйозну роботу, спробуйте зв’язатися з виконавцями, з якими складається угода щодо надання послуг з певною відповідальністю виконавців за наслідки помилок. Характер роботи, обсяги та рівень якості в договорі найкраще прописатись детально прописати.