Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Косметичний ремонт квартир

Найменш дорогим і доступним з точки зору інтенсивності праці та витрат на час — це косметичний ремонт. Його можна проводити майже в будь -який час, головне в його плануванні – Розумна процедура та здатність обмежувати втручання в стан квартири. Іноді краще замінити шпалери на короткий час або перефарбувати стелю, розуміючи, що незабаром буде виконано глибше роботу. Підтримка появи житла має велике значення, якщо витрати на нього не займають значної частини бюджету. Дуже важливо швидко впоратися з косметичним ремонтом, не розтягуючи процес, розповсюджуючи неглибокі роботи, щоб це було кілька днів.

Часто під час косметичного ремонту відкриваються більш значні недоліки, що слід обґрунтовано оцінювати з точки зору доцільності їх усунення до кінця. Проблеми, які не засмучуються, усунуті негайно, усунення менш критичного може бути заплановано для основного ремонту. Важливо розуміти, що косметичний ремонт не є заміною капітального ремонту, тому важливо правильно оцінити глибину проблем у часі та правильно. Заміна шпалер, живопис або перефарбовування поверхонь стін, стелі, дверей, можливо, замінюючи підлогу та відновлення несправних деталей у комунікаціях – Цього достатньо для косметичного ремонту. Косметичний ремонт можна здійснити самостійно, оскільки сучасні матеріали можна використовувати без спеціальних навичок.