Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Корисні поради для тих, хто шукає хорошого адвоката: куди звернутися

Ситуацій, в яких може знадобитися допомога професійного адвоката, безліч. Це і майнові суперечки, і шлюборозлучні процеси, ДТП, кримінальне переслідування і т.д. якщо потрібен адвокат у Вінниці, важливо серйозно підійти до вирішення даного питання, щоб знайти професіонала високого рівня.

Де шукати

Щоб знайти перевіреного адвоката, можна використовувати різні джерела інформації:

  1. За рекомендаціями знайомих. Бажано, щоб приятелі, які радять звернутися до конкретного адвоката, особисто користувалися його послугами. При цьому важливо звернути увагу на спеціалізацію. Потрібно, щоб адвокат спеціалізувався саме на тій області права, в рамках якої належить працювати.
  2. Професійні спільноти в мережі. В Інтернеті багато сайтів, де присутні не тільки адвокати, що пропонують свої послуги, а й клієнти, які можуть залишати відгуки, ділитися досвідом.
  3. Можна скористатися спеціальним сервісом по підбору адвокатів. Це досить зручний і надійний спосіб знайти адвоката, що спеціалізується в певній сфері.

Відмінності між адвокатом та адвокатом

Багато хто не розуміє, чи є різниця між поняттями юрист і адвокат. Різниця досить істотна, оскільки звання адвоката має на увазі наявність особливого статусу в рамках професії юрист. Відмінності між даними поняттями такі:

  1. Адвокат має відповідне посвідчення. Відомості про даного фахівця заносяться до спеціального реєстру.
  2. Для юриста можлива робота в будь-яких організаціях в якості штатного співробітника або надання послуг за договором. Адвокати не вступають у трудові відносини як наймані працівники. Виняток становлять наукова і викладацька діяльність. Адвокат не може бути підприємцем або зайняти посаду на держслужбі.
  3. Юрист може брати участь в судовому процесі в ролі захисника, але тільки разом з адвокатом. Адвокат може захищати інтереси свого довірителя на всіх стадіях справи без будь-яких обмежень. Адвокат бере участь не тільки на стадії судових процесів, а й на етапах попереднього слідства і дізнання.
  4. У адвоката є повноваження запитувати різні відомості, відправляючи запити в організації.
  5. Тільки у адвоката є обов’язок дотримання адвокатської таємниці. Це означає, що він не буде давати свідчення про інформацію, яку отримав від довірителя в процесі співпраці.