Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Корисні поради щодо пошуку склянок з богемського скла

Посуд з богемського скла здавна вважається особливо якісною. Склянки і келихи з цього матеріалу виглядають дуже вишукано і оригінально, прикрашають застілля, створюють чудову святкову атмосферу. Можна замовити склянки на https://bohemia.co.ua/ru/catlog-tovarov/stakany, щоб отримати унікальні вироби зі справжнього богемського скла від бренду Bohemia.

Гідність

У склянок з богемського скла дуже багато достоїнств:

  1. Склянки Bohemia володіють приголомшливим блиском і абсолютною прозорістю. У них відсутні будь-які дефекти матеріалу, оскільки в процесі виробництва технологія дотримується дуже строго і потрапляння повітря або сторонніх частинок виключається повністю.
  2. При зіткненні таких склянок один з одним чується дуже ніжний мелодійний дзвін, який затихає поступово і дуже приємний для слуху.
  3. Згодом склянки не мутніють, їх прозорість залишається бездоганною.
  4. Склянки Bohemia представлені в дуже широкому асортименті і мають унікальний дизайн. Вони можуть бути безбарвними або кольоровими, їх стінки можуть бути абсолютно гладкими або прикрашеними вишуканою різьбою.
  5. Склянки дуже зручні у використанні. Вони досить масивні і міцні, а широке плоске дно дозволяє таким склянках дуже міцно стояти на різних поверхнях.
  6. Склянки з богемського скла дуже міцні і практичні. За ними легко доглядати, оскільки на їх гладких абсолютно однорідних стінках не затримується бруд. Скло не забарвлюється при вживанні напоїв з барвниками, не вбирає аромати. Мити склянки Bohemia можна як вручну, так і в посудомийній машині.
  7. Вартість склянок з богемського скла порівняно низька, при цьому якість такого посуду завжди на висоті.

Асортимент

В асортименті Bohemia представлені склянки для прохолодних напоїв, соків, води і міцного алкоголю. Використовувати їх можна як в повсякденному режимі, так і у свята. Можна підібрати в каталозі наступні моделі склянок:

  1. Хайбол. Для таких склянок характерно товсте масивне дно і високі стінки з невеликим розширенням зверху.
  2. Коллінз-це досить вузькі високі склянки. Стінки таких судин абсолютно прямі і гладкі. Обсяг від 0,24 до 0,35 л.
  3. Тумблер-це універсальний широкі стакани з прямими стінками, які використовуються в барах.
  4. Шоти-це чарки прямої форми для вживання міцного алкоголю «в один ковток». Ємність таких склянок дуже мала (до 40 мл).